Saturday, November 19, 2011

Nokia removes mysterious WP device Promo Video

Gisteren die hebben we gesproken over de film gepubliceerd in Nokia ontwikkelaars officiële YouTube-kanaal, waaronder een WP worden onaangekondigd. Vandaag, is de video nu beschikbaar. Is gemarkeerd als privé, maar de promotie van Films werd bewerkt en nu het bevat geen nieuws. Het apparaat, die werd beschouwd als de ACE van Nokia, wordt nu stabiel, waardoor 800 Lumia Nokia, die niet leidt tot een belangenconflict.

Deze actie zorgt ervoor dat de verschillende vragen. Er zijn twee mogelijke verklaringen. Nokia gebruikt in overeenstemming met de eerste grafische apparatuur gemaakt realistisch, zodat gebruikers van huidige en toekomstige WP mango's voel me niet genegeerd. Wat klinkt vrij universeel. Als dit een doel was, kon Nokia alleen tekst toepassing op alle telefoon WP Mango. In dit geval, de video-editing kan worden verklaard door het feit, de fabrikant besloten om te voorkomen dat geruchten, als het apparaat de is echt is of niet. Niet een slimme oplossing, juiste?

De tweede verklaring is gerechtvaardigd door het feit, dat is echt nieuw, maar de fabrikant heeft besloten te houden stille officiële aankondiging. In dit opzicht, ik denk dat deze video is gewoon een manier om meer belangstelling naar innovatie veroorzaken. Zo ja, dan moet u beginnen Nokia-apparaten sometime soon, totdat de belangstelling in feite aan de top is.

Via de


View the original article here

No comments:

Post a Comment